Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accidente rutiere în zona Oașului

accident rutierÎn data de 17.07.2015,  în  jurul orelor 08.58, Poliţia Oraşului Negreşti Oaş, a fost sesizată despre faptul că  pe DJ 197, în afara localității Călinești Oaș,  a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale şi rănirea uşoară a unui pasager.

Politiştii rutieri negreşteni deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, B. Florin, de 37 ani, din Călinești Oaș, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu autoturismul marca GMC, condusă regulamentar de I.Toader de 43 ani, din Cămârzana. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a lui  I.Tivadar, de 74 ani, pasager în autoturismul GMC.  Ambii onducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea li s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În  data de 18.07.2015, în jurul   orelor 06:00,  poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la fata locului au stabilit faptul că H.Istvan de 29 ani,  din Satu Mare, care  conducea  autoutilitara marca WV,  a efectuat o depăşire neregulamentară,  pe linie continuă,  la   intersecţia străzii  Victoriei cu strada Ioan Creangă, din Negresti Oas, acroşând autoturismul marca Peugeot condus regulamentar de L.Gheorghe de 22 ani,   din Negresti Oas . În urma verificării  s-a constatat faptul  că  L.Gheorghe avea permisul de conducere suspendat din data de 30.07.2014.  Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

În  data de 18.07.2015, în jurul orelor 19:56, poliţiştii rutieri negreşteni, au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului,  au stabilit faptul că  N. Ionuţ de 19 ani din Batarci, în timp ce conducea mopedul,  pe strada Principala din Tămăşeni, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum,  în curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton aflat pe partea dreaptă a drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a tânărului, care a fost  transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale . În urma verificărilor efectuate,  s-a constat faptul că,  N.Ionuţ nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule . În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de conducerea pe drum public a unui vehicul fără permis de conducere .

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.