Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Adrian Ștef a premiat-o pe spadasina Simona Pop

premiere Simona Pop (15)Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a premiat-o astăzi, 31 iulie, pe spadasina Simona Pop pentru performanțele sportive de la campionatele europene și mondiale la care a participat.

Adrian Ștef, președintele CJ, a felicitat-o pe sportivă pentru rezultatele la spadă, aducând astfel un renume școlii sătmărene de scrimă. Spadasina a fost recompensată cu suma de 3000 de lei și o diplomă de excelență.

Anul 2015 este categoric, cel mai bun an din cariera mea. Sper ca 2016 să fie un an și mai bun”, a spus Simona Pop.

Jocurile Olimpice din 2016 se vor desfășura în Brazilia, la Rio de Janeiro, iar spadasina Simona Pop e convinsă că după medalia de argint obținută de Campionatul Mondial, sunt calificați la JO 2016.

Simona Pop, în prezent legitimată la CSU Steaua București se poată mândri cu un palmares impresionant. Astfel, în cursul acestui an, alături de echipa feminină de spadă a României, Simona Pop a cucerit: medalia de argint în cadrul etapei de Cupă Mondială din Argentina (13-15 februarie); locul IV cu CSA Steaua la Cupa europei la spadă feminin (14 martie) – Caserta (Italia); medalia de argint cu echipa României la etapa de Cupă Mondială de la Johannesburg (3 mai 2015); medalie de aur la individual în cadrul Campionatului Național de spadă seniori; medalia de aur pe echipe în cadrul Superligii Naționale la spadă seniori feminin (9 mai); medalie de bronz la individual în cadrul Campionatului European de Scrimă de la Montreux (Elveția) – 6 iunie; medalia de aur pe echipe la Campionatul European de spadă din Elveția (9 iunie); medalia de argint la Campionatul Mondial de scrimă de la Moscova (13-19 iulie).

Un comentariu

  1. un satmarean Răspunde

    nu este echitabil ca acestei fete sa-i dea Stef doar 3000 lei ,iar tipului cu raliul sa-i dea o suma colosala.Cu ce este el mai bun??Amindoi sunt sportivi ,amindoi reprezinta orasul Satu Mare.Ca-i place la Stef mai mult automobilismul decit scrima???Ar trebui stabilita o suma in functie de rezultate,care sa se dea tuturor sportivilor meritorii,nu dupa urechea lui Stef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.