Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bebeluşii primesc evaluare gratuită la Centrul Fericitul Scheffler János din Satu Mare

longi2Se continuă evaluarea bebeluşilor în Centrul Fericitul Scheffler János, unde părinţii primesc sfaturi utile, iar la eventualele probleme propuneri de terapii.

Gratuit se face evaluarea abilităţilor specifice vârstei la bebeluşi în Centrul Fericitul Scheffler János, în Satu Mare, pe strada G. Coşbuc numărul 2. Centrul de reabilitare şi dezvoltare condusă de Surorile de Caritate Sf. Vicenţiu de Satu Mare aşteaptă de data aceasta copii sănătoşi, cu o dezvoltare fără probleme, a căror părinţi vor să primească o imagine mai clară despre nivelul dezvoltării şi starea copilului. În cadrul evaluării, părintele va afla, ce trebuie să ştie copilul la vârsta actuală, la sfârşit primind sfaturi, ca creşterea copilului să fie fără probleme.

În trei luni s-au făcut evaluări pentru 35 de bebeluşi şi în 95% dintre cazuri terapeuţii au putut aduce părinţilor vestea bună, ca copilul lor se dezvoltă într-adevăr bine. Au apelat la evaluări totodată şi familii, care au observat mici-mari diferenţe între comportamentul copiilor lor şi ceilalţi copii covârstnici – ei au primit propuneri de corecţie.

Pe baza feedback-urilor primite de la părinţi, se poate afirma, că a fost important pentru fiecare faptul că a putut fi prezent la examinări, a putut vorbi despre ceea ce a văzut, şi a primit lămuriri de la un specialist.

Obiectivul programului de trei ani este ca părinţii să urmărească atent dezvoltarea sănătoasă a copiilor lor, să fie conştienţi, pregătiţi, şi nu conduşi de zvonuri şi practici greşite. Evaluările şi reevaluările sunt gratuite timp de trei ani, în acest interval oricine poate apela la acestea. Cei care sunt interesaţi, pot suna la numărul de telefon a Centrului 0361-408872. Timpul unei evaluări diferă de la 30-45 minute la 1-1,5 oră. Specialiştii Centrului aşteaptă copii şi părinţii cu mult drag!

Sursa: Centrul Fericitul Scheffler János

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.