Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Cititorii în acţiune: Accident la Finanţe, șoferul microbuzului era beat (FOTO)

accident Finante Satu Mare (1)

 

UPDATE: Șoferul dubiței care a accidentat grav un motociclist, ieri, pe bulevardul Henri Coandă a fost beat, se arată în comunicatul transmis de IPJ Satu Mare

Ieri la ora 14.30, pe bulevardul Henri Coandă, din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au constatat că evenimentul a avut loc în următoarele împrejurări: un maramureşean, în vârstă de 45 de ani, a condus  autoutilitara marca Mercedes , iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere l-a accidentat grav pe Alexandru G., care circula regulamentar cu motocicleta.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care în cazul motociclistului a fost negativ, iar în cel al conducătorului autoutilitarei a indicat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident la Finanţe. Un motociclist a fost rănit într-un accident de circulaţie petrecut în urmă cu puţine momente în Piaţa Romană, în faţa sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare.

La faţa locului a intevenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă care l-a îngrijit pe mototiclist.

Conform primelor informații, motociclistul circula dinspre Botizului către podul Decebal și a fost lovit de un microbuz Mercedes care a vrut să o ia spre b-dul Lucaciu și avea Cedează trecerea. 

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de Poliţie pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

Sursa FOTO: cititor PortalSM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.