Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Drift eşuat cu un BMW la plaja Apa. Cum a distrus un tânăr un stâlp (FOTO)

bmw drift apa stalp ruptDrift eşuat cu un BMW la plaja Apa. Un tânăr şofer care a încercat să facă, joi, drifturi pe un drum neasfaltat din comuna Apa a reuşit să se izbească de un stâlp  pe care l-a şi rupt.
Şi pentru că tinerii nu puteau să nu se laude cu grozăvia lor, au postat imaginile cu autoturismul avariat şi stâlpul rupt pe facebook, fiind distribuite de mai multe persoane.

Bineînţeles, BMW-ul era cu volan pe dreapta.

Sursa FOTO: Facebook

4 comentarii

 1. Pista! Răspunde

  Tipic românesc!Pardon opincâresc!Evidentiazâ pe deplin rasa,soiul(Cer scuze!Soiul se referâ la vinurile nobile!)si eventualele râdâcini!Râdâcini care din pâcate nu sunt!Râmin numai cele 2 clase!La fel ca la personalul de Bixad!

  • matroz Răspunde

   Raspuns tipic unguresc!E plin internetul de fapte „eroice” savarsite de tineri unguri-nu sunt diferiti de altii,sunt tineri..-.Dar nu ,nobilimea s-a nascut si s-a instalat in pusta ungara,adusa pe copitele cailor din nisipurile Asiei.Mi-e simpatic ,Norik,care mananca bograci,cu placere dar ii pute mamaliga!!De ce dracu nu suntem oameni seriosi,fara vesnice jigniri???Nu spun ca boul din Apa e reprezentantul comunitatii,dar parca n-a fost plimbat cu catuse ca reprezentantii polotici ai altora !Asa-i ca nu place!

   • Norick Răspunde

    Hai mai lasa @matrozule ! Cred ca esti dupa cateva beri si a iesit din Tine marele nationalist.Daca totusi ma amesteci in treburile tale,Te rog numai lucruri adevarate sa scrii. Sa joci fairplay , ori nicicum… 🙂 😛

 2. matroz Răspunde

  @Pista:uitasem:cand ma duc la o bere cu prietenii mei unguri,ii verific la incaltari sa fie de firma!!!Multa minte minte va trebuie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Nereguli la ștrandurile și piscinele din Satu Mare

Inspectorii Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor au verificat în luna iunie 2015, pe raza județului Satu Mare operatorii economici cu...

Închide