Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FCM Baia Mare – FC Olimpia Satu Mare. Scor 2-2

amical FCM Baia Mare - Olimpia Satu Mare

FCM Baia Mare şi FC Olimpia Satu Mare au terminat la egalitate, 2 – 2, partida amicală disputată pe stadionul “Viorel Mateianu”. Prima repriză s-a terminat cu sătmărenii în avantaj, cu scorul de 0 – 1 înscris pe tabelă. Scorul a fost deschis de Daniel Şimon, un jucător din Timişoara aflat în probe la echipa antrenată de Tiberiu Csik. Acesta a reluat cu capul un corner executat foarte bine de Adrian Sălăgeanu.

În prima parte a reprizei secunde, băimărenii au egalat prin Sergiu Arnăutu. Bîgiu a adus Olimpia în avantaj printr-un şut bine plasat. Spre finalul partidei, Adrian Şter a marcat pentru FCM Baia Mare, stabilind scorul final, 2-2.

Antrenorul Tiberiu Csik a decis să înceapă cu: Şuta – Ciul, Şimon, Heil, Ionescu – Rus, Roghină, Villand, Faur – Sălăgeanu, Mărkuş.

În repriza a doua, Olimpia a abordat meciul cu o garnitură schimbată total: Cherecheş – Gîţ, Şimon (Bălău ”65), Opriş – Ştef, Lukacs, Selagea, Cădar – Pop Patrick, Bîgiu.

„Sunt mulţumit de unii jucători, de alţii nu. Suntem în pregătiri, sunt partide amicale, aşa că am aliniat o echipă experimentală, la fel ca şi cei din Baia Mare. După cele două partide amicale din această săptămână, ne vom decide care va fi lotul pentru campionat, în proporţie de 80%”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik pe drumul de întoarcere de la Baia Mare.

Noutăţile din lot pentru această partidă au fost Alexandru Gîţ, un fundaş dreapta de 18 ani care poate evolua şi ca mijlocaş, venit de la grupele de juniori Poli Timişoara şi Ioan Opriş, un fundaş stânga tot de 18 ani, venit de la o echipă de fotbal din Ocna Şugatag.

În această săptămână, pentru Olimpia Satu Mare urmează alte două amicale. Joi, „galben-albaştrii” vor face deplasarae la Cigand (Ungaria) pentru a juca un meci cu echipa din localitate, iar sâmbătă vor da piept cu o altă echipă din ţara vecină, FC Kisvarda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.