Ultima actualizare: ieri, 21:22
Locale

Femeie jefuită în magazin

femeie jefuitaÎn data de 15.07.2015, în jurul  orelor 13.30, poliţiştii tăşnădeni au fost sesizaţi de B. Ildiko de 64 ani, din Santău,  despre faptul că în timp ce se afla într-un magazin din Tășnad, autori necunoscuţi i-au sustras din coșul de cumpărături portmoneul conţinând bani şi acte.

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului,  poliţiştii i-au identificat pe autorii furtului, respectiv pe V.Karoly  de 48 ani și V.Livia de 38 ani, ambii din Săcășeni,  stabilindu-se faptul că  numitul V. Karoly profitând de faptul că partea vătămată își așeza bunurile cumpărate în sacoșe, i-a sustras portmoneul din coș şi l-a pus în geanta numitei V.Livia.

Ulterior furtului,  cei doi autori au împărţit suma de 160 lei  aflată în portmoneu, iar portmoneul şi actele le-au aruncat.  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, respectiv  infracţiunii de tăinuire.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Biciclist accidentat grav în Satu Mare

În data de 15.07.2015,  în jurul  orelor 20:41, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare,  au fost solicitaţi să intervină la un...

Închide