Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Patru accidente rutiere soldate cu un mort și trei răniți, în cursul zilei de miercuri

accident rutierÎn cursul zilei de miercuri, 22 iulie, poliţiştii au intervenit la faţa locului la 4 evenimente rutiere care s-au produs pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare, soldate cu 1 mort, 2 răniţi grav şi 1 rănit uşor.

La data de 22 iulie 2015, ora 07.50, pe strada Wolfenbutel, din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au stabilit că Gheorghe T. a condus autoturismul marca Mercedes, şi a accidentat grav o octogenară, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător .

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Miercuri, la ora 11.00 poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să intervină, la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Racşa Vii, judeţul Satu Mare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Mihai M. a condus un vehicul cu tracţiune animală, iar datorită faptului că roata dreapta faţă a vehiculului a acroşat un cap de pod, conducătorul acestuia a căzut din vehicul.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului, în vârstă de 38 de ani.

Ieri , în jurul orei 23.30, pe DN 19, în afara localităţii Pişcolt, judeţul Satu Mare  a avut loc un eveniment rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri careieni, care au constatat că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul autoturismuluişi a intrat în şanţul din partea stângă intrând în coliziune cu parapedul din beton al unui podeţ.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat ieri, seară pe raza localităţii Trip.

Poliţiştii rutieri negreşteni au stabilit că un bărbat în vârstă de 74 de ani a condus un atelaj cu tracţiune animală, iar la un moment dat a căzut între cei 2 cai şi a fost târât pe o distanţă de aproximativ 20 m.

Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului vehiculului.

În primele trei situaţii conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, de asemenea au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în primele cazuri şi ucidere din culpă, în ultimul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.