Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Persoane agresate la Valea Seacă şi Pir

batutPoliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi ieri după amiază, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Valea Seacă, judeţul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul consumului de alcool între Grigore T. şi Vasile S. a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia cel de-al doilea i-a aplicat primului lovituri la nivelul corpului şi a membrelor inferioare.

Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Joi, la orele 19.40, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire, care a avut loc pe raza localităţii Pir.

La faţa locului s-a constatat că între Carol B. şi un minor în vârstă de 17 ani, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, a intervenit un conflict spontan în timpul căruia cei doi şi-au aplicat lovituri reciproc, cu pumnii, la nivelul corpului.

Echipajul medical sosit la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri minorului, care a refuzat transportarea la unitatea medicală.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa: IPJ Satu Mare

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.