Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Tâlhar prins de polițiști. Și-a bătut crunt vecina și i-a furat 200 de lei

descărcare (10)Poliţiştii au reuşit în cursul zilei de ieri, 29 iulie, identificarea unei persoane de sex masculin, bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă la data de 27 iulie 2015.

 În dimineaţa zilei de 28.07.2015 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost fost sesizaţi despre faptul că, luni, pe raza localităţii Becheni, judeţul Satu Mare, o femeie ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că  la data de 27.07.2015, ora 23.00, Vasile C., de 39 de ani, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, în locuinţa unei vecine, în vârstă de 67 de ani, care locuia singură, i-ar fi aplicat acesteia lovituri repetate cu pumnii la nivelul feţei, toracelui şi braţelor, iar sub ameninţarea unui obiect tăios i-ar fi sustras suma de 200 lei, părăsind apoi domiciliul părţii vătămate.

Persoana vătămată a fost transportată la unitatea medicală în vederea efectuării investigaţiilor medicale necesare. Conform concluziilor provizorii ale medicului legist leziunile pe care femeia le are,  necesită pentru vindecare 25-30 zile de îngrijire medicală, fără ai fi pusă viaţa în pericol.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi specific pentru depistarea lui Vasile C., care după comiterea faptei a părăsit domiciliul său. Munca poliţiştilor a dat roade, ieri, când în urma colaborării din poliţiştii Secţiei Tăşnad, cu poliţiştii bihoreni, bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Popeşti, judeţul Bihor.

Faţă de acesta s-a dispun măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă, bărbatul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.