Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Teren sintetic de fotbal la standarde FIFA, în curând, în Micro 15

 Dan BabutÎn Micro 15 pe aleea Trotușului la intersecția cu strada Milcovului vor începe săptămâna viitoare lucrările pentru construirea unui teren de fotbal sintetic la standarde FIFA. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către city managerul Dan Băbuț.

Potrivit lui Dan Băbuț, acest teren sintetic va fi finalizat în maxim două săptămâni, are standardele FIFA iar școlile din zonă vor putea organiza pe acest teren competiții sportive, chiar și campionate.

De asemenea, a mai anunțat că că până la sfârșitul anului vor mai fi amenajate două terenuri de fotbal, două terenuri de badminton și două de volei.

”Anul acesta se va investi foarte mult în terenuri de joacă și sper ca la sfârșitul anului să ne lăudăm cu ele gata finalizate”, a declarat Dan Băbuț.

4 comentarii

  1. dorel Răspunde

    nu mai inteleg nimic! Acest Dan Babut, city manager e aceeasi persoana cu presedintele AS FC Olimpia pe care -l cheama Dan Babut Domut?. Are doua slujbe platite din bani publici?

  2. Vand Husky.Siberian Răspunde

    Frumos ar fi si in micro 17. langa dig

  3. dani Răspunde

    Aproape toate gazoanele sintetice comercializate au agreere FIFA(este o technica de marketing), dar sa afirmi ca vom avea un teren sistetic la standardele FIFA este un cretinism marca Babut.Maine vom afla ca pe acest teren se va desfasura campionatul mondial de cartiere impreuna cu campionatul mondial de popice si probabil de bob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.