Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Bogdan Roghină şi-a reziliat contractul cu Olimpia şi a semnat cu CSM Sighet

Bogdan RoghinaMijlocaşul Bogdan Roghină a impresionat sezonul trecut la FC Zalău, fiind al doilea marcator după Benjamin Kuku. Jucătorul Olimpiei a fost doar împrumutat la echipă sălăjeană şi în luna iulie s-a întors la Satu Mare, după ce marcase 7 goluri. Se pare însă că jucătorul nu a intrat în planurile de viitor ale staff-ului Olimpiei, astfel că a trebui să-şi caute angajament în altă parte.

În acest moment, avem mai mulţi jucători pe postul lui Roghină. Nu prea ar avea şanse să joace. Decât să-l ţinem rezervă, mai bine i-am dat drumul. Sper să-şi găsească o echipă unde să evolueze mai mult”, a declarat Tiberiu Csik.

Prima opţiune pentru Roghină a fost FC Zalău, echipă la care ar fi vrut să revină dacă zălăuanii ar fi avut un proiect serios, cu obiectivul clar de a promova.

La FC Zalău a fost o perioadă frumoasă și mi-am recăpătat încrederea în mine. Este normal că mi-ar mai plăcea să mai joc, dar în anumite condiții. Aș continua la Zalău doar dacă s-ar dori promovarea şi ar fi un proiect serios, pe termen lung. Mă bucur că mi-am ajutat echipa cu cele 7 goluri marcate. Nu pot spune că este o realizare, fiindcă FC Zalău a rămas în Liga a III-a. O realizare va fi când vom ajunge să jucăm într-o ligă superioară. Din păcate, ne-au lipsit multe aspecte pentru a promova. Cei mai importanți au fost banii, apoi arbitrajele și nu în ultimul rând concentrarea din unele meciuri”, a declarat mijlocaşul născut la Oradea.

În ultima lună, jucătorul a purtat discuţii cu Unirea Jucu şi Sănătatea Cluj, dar în cele din urmă a semnat cu CSM Sighetu Marmaţiei. Interesant este că noua lui echipă va evolua în sezonul viitor într-o serie cu FC Zalău, astfel că Bogdan Roghină va juca împotriva fostei sale formaţii de două ori pe parcursul sezonului.

Bogdan Roghină are 21 de ani, poate evolua atât ca  mijlocaş cât şi ca atacant. A început fotbalul la 6 ani, în oraşul lui natal, Valea lui Mihai. A fost remarcat în scurt timp şi a ajuns la FC Bihor, iar de acolo la juniorii de la CFR Cluj. În iunie 2014, Olimpia a pus ochii pe tânărul jucător şi i-a oferit un contract de profesionist. Sezonul următor, Bogdan Roghină a evoluat la FC Zalău, echipă pentru care a fost integralist în majoritatea partidelor şi a marcat 7 goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.