Ultima actualizare: azi, 17:06
DRM
Locale

Campanie de deratizare și dezinsecție în cartierele din Negrești-Oaș

images (4)O amplă campanie de deratizare, dezinsecție și dezinfecție va avea loc în cartierele de blocuri din Negrești-Oaș. Acțiunea va începe luni, 31 august, și va fi finalizată până în 15 septembrie.

La sediul Primăriei Negrești-Oaș, a avut loc joi, 27 august, o întâlnire la care au participat administratorii asociațiilor de locatari din Negrești Oaș și un reprezentant al unei firmei de deratizare. Primarul Aurelia Fedorca a anunțat în cadrul întâlnirii, că primăria va suporta cheltuielile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru toate cele șase asociații de locatari și s-a stabilit, de comun acord, programul de lucru, astfel încât să nu se creeze disfuncționalități și disconfort în rândul cetățenilor. 

Campania va începe luni în cartierul Salcâmilor, urmând apoi cartierele Decebal, Baltă II, Baltă I, Unicarm și Trandafirilor .

Acțiunile de deratizare și dezinsecție vor fi efectuate după următorul program: între orele 22.00 -04.00 se va face dezinsecție în casa scărilor, iar in intervalul orar 09.00-12.00 se vor stropi subsolurile, beciurile și containerele (locurile de depozitare deșeuri).

Sursa: Primăria Negrești Oaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Lansare de carte – “Despre Arta Păpușarilor Români. Dialoguri cu Maeștrii Scenei” de Toma Hogea

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în colaborare cu Muzeul Județean, organizează...

Închide