Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Caravana TIFF: Juliette Binoche și Kristen Stewart vă așteaptă diseară în Pasajul Corneliu Coposu

clouds of sils mariaCaravana TIFF debutează azi la Satu Mare cu filmul  Nori peste Sils Maria/ Clouds of Sils Maria, în regia lui Olivier Assayas.

Juliette Binoche și Kristen Stewart vă dau întâlnire în pasajul Corneliu Coposu, de la ora 21:45.

Special pentru Satu Mare, regizorul Tudor Giurgiu, fondatorul Transilvania International Film Festival (TIFF), a pregătit spre vizionare scurt metraje românești care ne vor introduce în lumea filmului. Acestea vor începe înainte de filmele programate la 21:45, astfel sunteţi aşteptaţi în pasajul Corneliu Coposu începând cu ora 21:00.

Clouds of Sils Maria a  a rulat în competiție la Cannes 2014 și i-a adus lui Kristen Stewart un premiu César pentru rol secundar. Este drama unei actrițe recunoscute, invitată să joace într-o repunere în scenă a piesei care a făcut-o celebră cu 20 de ani în urmă. Dacă atunci a interpretat-o pe Sigrid, o fată superbă care îşi împinge şefa, Helena, la sinucidere, acum ar trebui să joace celălalt rol, pe cel al mai vârstnicei Helena.

Vă așteptăm!

tiff cover

 

Caravana TIFF vine la Satu Mare la inițiativa Asociației Culturale pentru Tinerii din Satu Mare, PortalSM și SamStudia, eveniment sprijinit financiar de Schlemmer România, Centrul Oftalmologic Vitreum Satu Mare, Hotel Cardinal și Paprika Chef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.