Ultima actualizare: azi, 20:52
Locale

Cinci persoane înscrise în cursa oficială a UDMR pentru Primăria Satu Mare

Cinci candidaţi s-au înscris în cursa internă a UDMR pentru fotoliul de primar al municipiului Satu Mare. Kereskenyi Gabor, Masculic Csaba, Zazula Bela, Gunthner Tiberiu și Ilonczai Annamaria sunt cele cinci persoane care vor intra la evaluarea internă a UDMR.

Vineri, 21 august, a expirat termenul până când cei interesaţi se puteau înscrie în cursă. Comisia municipală de desemnare a candidaților UDMR la alegerile locale a încheiat procesul de verbal de închidere a listei, urmând ca persoanele înscrise în cursă să fie evaluate mai departe.

Săptămâna viitoare comisia se va reuni pentru a stabili procedeele prin care vor fi selectați, conform statutului. Discuțiile vor avea loc împreună cu cei cinci înscriși pe listă. Nu va fi o luare de decizie închisă, ci vor participa și ei la stabilirea regulilor jocului”, a declarat consilierul local UDMR Nagy Szabolcs, membru al Comisiei municipale de desemnare a candidaților.

Cei cinci candidați vor fi evaluați în funcție de mai multe criterii, vor fi chestionați și sătmărenii prin sondaj și alte mijloace de comunicare, iar în final Adunarea Generală a UDMR va fi forul decizional în această privință.

”În cursă s-au înscris oameni din societatea civilă și alte formațiuni care acum au avut o deschidere către UDMR. Dăm șansa să se afirme și celor care nu au făcut politică, sau au făcut-o în altă parte, dar vor ceva pentru Satu Mare. Venind din alt mediu, toți aduc un plus societății sătmărene”, a declarat președintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba.

Kereskenyi Gabor este președintele organizației muncipale a UDMR Satu Mare, fost viceprimar și actual deputat.

Kereskenyi_Gabor

Masculic Csaba este consilier local și vine din mediul de afaceri.

maskulik-csaba

Gunthner Tiberiu este fost senator, în prezent în conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă” din parte UDMR.

gunthner tiberiu

Zazula Bela este reprezentant al UDMR în Consiliul de Administraţie la Transurban, fost lider local și candidat din partea Partidului Civic Maghiar.

zazula bela 

Illonczai Annamaria este lidera organizaţiei culturale maghiare MADISZ și reprezintă societatea civilă.

ilonczai annamaria

12 comentarii

 1. cristi35 Răspunde

  Bafta domnilor!..si doamnei!..ca si Ilyes n-o sa ajungeti in veci..sunteti incompetenti! Ilyes era primar! Kereskenyi e idiot! Ceilalti sunt..buni in alte domenii..

  • Satmarean Răspunde

   Oricare ar fi mai bun decat dobitocul tau sef Coica!

   • Daniel Răspunde

    Dupa 8 ani de gropi in asfalt cu Illes, Coica le-a asfaltat in 2-3 saptamani pe toate… Azi, abia daca mai gasesti ici-colo cate o groapa… Nici ungurii care au masina nu mai au curajul sa ceara primar UDMR, decat daca sunt masochisti, sau au memorie scurta!

    • Dan Răspunde

     Tu vorbesti serios? Ia vezi Careiului ca din 2012 se tot promite ca se reabiliteaza.
     Poate ca nu sunt gropi dar nici nu sunt asfaltate cum ar trebui: denivelari, crapaturi, canale nealiniate, etc. Din pacate, tipic romanesc, ne-am obisnuit cu “lasa ca merge si asa”. Imi pare rau dar nu pot sa fiu de acord; suntem in 2015, stat UE si nu sunt multumit de calitatea drumurilor din oras.Nu mai pot sa accept lucrari de mantuiala facute doar sa acopere gura lumii.

   • satmarean. Răspunde

    Mi se pare absurd sa faci dobitoc un om caruia i-a pasat de parerile satmarenilor.Este singurul primar care a facut numai lucruri bune pentru acest oras.Un vot si de la mine pentru domnul Coica !

 2. dr cotas Răspunde

  Gunther si Kereskeny sunt cu 2 clase peste ceilalati.

 3. satmarean Răspunde

  Mult succes, Kereskeny! Sunt convins ca vei fi un primar remarcabil! Desi sunt roman, te voi vota!

  • kalaman Răspunde

   Niciodata! Eu sunt ungur si nu o sa votez cu nici unul din UDMR !O sa votez cu Coica!

 4. Deneistto Răspunde

  Următoarele două nume pe listă DNA:
  1. Kereskenyi Gabor
  2. Govor Mircea plus Rodica Tătar

 5. marius Răspunde

  STEF SI GASCA LUI DE POSTACI SI FRUSTRATI, ATACA PE CINE NU TREBUIE. SA NU UITE CA ACESTEA SE VOR INTOARCE….

 6. Stefaneala zice Răspunde

  AMR 10 luni, pana cand gasca lui stef impreuna cu Brighita isi vor face bagajele 🙂 , aste toate din cauza arogantului nesimtitului si nesatulului(necoptului si rahatului) de Stef !!!!

 7. mariana Răspunde

  Nici din toti 5 la un loc nu vor face niciodata un primar ca si domnul Coica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.