Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Crosul Viilor Satu Mare XCO, în 5 septembrie 2015

Crosul ViilorCrosul Viilor este primul eveniment de gen XCO din Satu Mare destinat ciclistilor pasionati de MTB, incepatori sau experimentati.

Evenimentul va avea loc in comuna Viile Satu Mare, la  intrarea in padurea ce se afla pe directia Medisa, pe partea dreapta. In cadrul evenimentului vor avea loc doua concursuri:

Family Race:

Este destinat celor care doresc sa participe impreuna cu copii la un concurs pe un traseu foarte usor pe drumul forestier din vecinatatea evenimentului. Traseul are aproximativ 3 km si trebuie parcurs de doua sau trei ori. Dupa concurs, participantii au ocazia sa sustina participantii la etapa XCO Race a evenimentului. La Family Race se pot inscrie echipe formate din cel putin unul din parinti si un copil cu varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani.

XCO Race:

Lungimea traseului este de aproximativ 4 km, este de dificultate medie si contine cateva portiuni tehnice. Traseul trebuie parcurs de 3-6 ori, in functie de categorie, numarul de ture se va anunta inaintea concursului pentru fiecare categorie. Intentia organizatorilor este de a populariza si acest tip de concursuri  in randul riderilor din Judetul Satu Mare si nu numai.  La acest concurs se vor putea inscrie participanti cu varsta minima de 14 ani. Participantii care nu au implinit 18 ani pot participa doar cu acordul scris al parintilor. Anul acesta vom avea mai multi participanti din alte judete, recomandam evenimentul si pentru cei care nu participa, dar vor sa vada ce inseamna aceasta disciplina a ciclismului montan.

Program:

  • 8.30-9.45 – Înscrieri – Preluări pachete de start
  • 10.00 – START Family Race
  • 10.15 – START XCO Race – I categoriile: masculin – 14-1840+ si feminin – toate
  • 12.00 – START XCO Race – II categoriile: masculin – 19-29, 30-39
  • 15.00 – PREMIERE

Premii:

Premiile oferite vor fi in bani, diplome si vouchere oferite de sponsorii si partenerii evenimentului si de catre CS Pro Racers.

 

Inscrieri:

Inscrierile se pot face online sau la partenerii nostrii, pana la data de 02 septembrie 2015, sau la fata locului in ziua concursului. Partenerii nostrii din Satu Mare la care se pot face inscrieri sunt: Hotel – Restaurant Poesis – inscrierile se pot face la receptia hotelului si magazinul de biciclete Louis Bike de pe Str. Avram Iancu.

 Taxa de inscriere pentru categoriile participante la XCO Race

– 30 RON – pana la 21 August 2015

– 40 RON in intervalul: 22 August 2015 – 02 Septembrie 2015

– 50 RON la fațalocului 

Taxa de inscrierela FAMILY Race

– 20 RON – pana la 02 Septembrie 2015

– 30 RON la fațalocului

 

Tombola: Toti participantii la XCO Race participa automat, dupa premiere la tombola cu premii in valoare de 600 lei oferite de magazinul de biciclete www.alienbike.ro  din Zalau.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, premii si regulamentul concursului va rugam sa urmariti pagina noastraweb: www.proracers.ro si pe Facebook:  www.facebook.com/proracerssatumare

Despre CS Pro Racers SatuMare :

Cs Pro Racers Satu Mare a luat fiinta din pasiunea pe care o avem pentru ciclismsi sport in general. Scopul nostru este promovarea sporturilor pentru care clubul este avizat din partea Ministerului Tineretului si Sporturilor. Dintre acestea amintim: ciclismul, atletismul, kaiac-canoe, alpinism si escalada, triathlon, baschet, natatie… Pentru indeplinirea obiectivelor noastre ne propunem organizarea de evenimente sportive, selectarea si pregatirea tinerilor pasionati de sport si sprijinirea sportivilor nostri pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.