Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Demisii din conducerea CSM. Mai mulţi angajaţi la club decât la Poliția Locală!

Magyar LorandConsilierii locali Magyar Lorand și Fogel Vasile și-au dat demisia de la conducerea Clubului Sportiv Municipal, explicând că nu sunt de acord cu modul în care sunt cheltuiți banii publici.

Magyar Lorand a declarat în ședința Consiliului Local de astăzi că de când actuala putere a preluat clubul s-au înfiinţat o serie de secţii noi, precum karate , scrimă, judo, natație, popice, dans sportiv, dar fără niciun rezultat notabil, acuzând totodată modul în care au fost cheltuiţi banii.

Am început să cheltuim 5.000 de euro pentru reflexoterapie, conform documentelor pe care le-a prezentat președintele Clubului. Cred că este strigător la cer ca să cheltuim banii publici pentru asemenea lucruri.  Noi nu prea înţelegem în ce direcţie mergem. Vedem că de la începutul anului am cheltuit 2,8 milioane şi mai avem nevoie până la sfârşitul anului de 1,171 milioane în condiţiile în care baschetul feminin a murit. Dl. preşedinte susţine că UDMR a omorât baschetul în Satu Mare, când am lăsat acest club şi am fost schimbaţi din funcţiile noastre, am lăsat echipa într-o cupă europeană, acum am ajuns să facem cheltuieli cu deplasările, cu cazările cu masa, să avem mai mult  personal administrativ decât jucători de performanţă. Sezonul trecut am avut trei antrenori, preşedinte de club, maseuri, preparator fizic. Dacă facem o socoteală la nivelul întregului club observăm faptul că personalul administrativ este mai mare decât numărul sportivilor. La acest club avem mai mulţi angajaţi decât la Poliţia Locală. Nu înţeleg în ce direcţie mergem şi cu această ocazie împreună cu dl. Fogel ne dăm demisia din CSM, aşa cum am făcut şi la Olimpia. Nu mai suntem de acord cu cheltuirea banilor publici fără nicio responsabilitate“, a declarat Magyar Lorand.

El a arătat că în momentul de faţă nu mai există comitet director la Olimpia, nimeni nu mai vrea să-şi asume cheltuirea banilor publici.

În opinia sa, administraţia locală ar trebui să se gândească foarte serios în acest an în ce direcţie doreşte să dezvolte sportul de performanţă.

8 comentarii

  1. kalaman Răspunde

    Tot acuzam,domnule, dar de ajutat nu ajutam!

  2. dr cotas Răspunde

    Neagu si Coica (doi olteni) sunt groparii sportului satmarean. Rusine domnilor! DEMISIA!!!!

  3. Arkosi Lilla Răspunde

    Scrima??? S-a infiintat, dar si a adus primul titlul national din istoria CSM-lui.

  4. arnold Răspunde

    Dar despre banii care au trebuit platiti pe sentintele judecatoresti pe care clubul le-a pierdut pentru ca performanta conducere UDMR a clubului nu a platit jucatoare si alte taxe nu spuneti nimic? Doar Cristina Ciocan a luat 9000 dolari prin sentinte in primavara si mai sunt si altele care au fost platite. UDMR a plins mereu dupa club ca nu au mai avut o gramada de bani la dispozitie sa-i toace cum vor. Pacat de sportul satmarean. Pe nici un partid nu-l intereseaza sportul ci doar administrarea banilor alocati pentru acesta!

  5. lili Răspunde

    Demult se stie ca sunt probleme la CSM ,adica din octombrie anul trecut cand tot acesti consilieri udmr au votat sa se ia bani de la CSM sa se dea la Teatrul de Nord si clubul a ramas fara bani de salarii. Atunci au inceput sa se duca jucatoarele din cauza salariilor restante. Atunci au inceput problemele la echipa de volei si la baschet. Ma intreb de ce nu si-au dat de atunci demisia domnii acestia daca spun ca-i intereseaza clubul si banii nostri!

  6. dr cotas Răspunde

    Macar in vremea domnului Foghel au fost rezultate. Acum oltenii fura ca-n codru: asta chiar e o performanta din partea lui Neagu si Coica ca in 6 luni au reusit sa sifoneze 26 miliarde!!! Alooooo DNA ce face???

  7. Pintea Delia Răspunde

    Iartai doamne ca nu stiu ce fac

  8. adi Răspunde

    Inteleg ca ati fost in conducerea clubului.Ce ati pazit acolo ca s-au intamplat atatea lucruri rele sau doar ati luat ceva bani si dumneavoastra! Sunt multi angajati? Fiind in conducere ce i-ati spus domnului Kereszteny can a intervenit pentru angajarea fostului sau coleg de clasa Gergely la club pe orice post doar sa ia si el ceva bani( ca saracu a venit din Ungaria si e somer) Aveti tupeu domnule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.