Ultima actualizare: azi, 18:50
Locale

Doar două persoane au fost angajate pe loc la bursa Draxlmaier

646x404La cererea Societatii Comerciale DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice SRL, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare a organizat azi 07.08.2015 o Bursa a locurilor de munca in meseriile: montator subansamble si muncitori necalificati.

Societatea a pus la dispozitie 100 de locuri de munca ca urmare a extinderii activitatii. Bursa s-a desfasurat la Casa Svabilor Str.Vasile Lucaciu nr.9 incepand cu ora 10.

La deschiderea bursei au participat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, Silvia Paunescu -director resurse umane, Campian loan-director logistica, conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, Dersidan Simona Valerica-director executive si  Marusca Septimiu Marcel -director executive adjunct.

În cadrul bursei au participat 183 de persoane care au fost supuse unei interviu si selectii de catre specialistii Societatii Comerciale DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice SRL. Au fost angajate pe loc 2 persoane iar 32 persoane au fost selectate in vederea angajarii ulterioare cu contract de munca.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Un comentariu

  1. →≠ Răspunde

    Oameni nu mai suporta bataia de joc! si de aceea au fost extrem de putini!!!

    P.S. rep angajatilor = 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Recital de excepție Fuego și Strongman în ziua a cincea de AugustFest la Carei

Cea de-a cincea zi din cadrul Festivalului AugustFest8, joi, 6 august 2015, a fost dedicată sportului şi muzicii uşoare- şlagărelor...

Închide