Ultima actualizare: azi, 20:44
Locale

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident, în drum spre Supur (Foto)

imagine-articol3_46562Doi tineri în vârstă de 21 de ani și respectiv 19 ani din Măeriște, județul Sălaj, și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut în data de 13 august, în jurul orei 1.40, în localitatea Bobota, pe DN 1F. Cei doi se îndreptau spre Supur, judeţul Satu Mare.

La volanul maşinii, un Fiat decapotabil, se afla Mitraşca Gabriel în vârstă de 21 de ani iar pe scaunul din dreapta Ghencean Cosmin, de 19 ani. Din cauza lipsei experienţei la volan şi a vitezei excesive cu care circula, şoferul a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de gardul din beton al unei case. În urma impactului, cei doi tineri au fost proiectaţi în afara maşinii şi au murit pe loc.

Martorii oculari spun că un prieten a fost chemat să identifice cele două corpuri. Gabriel şi Cosmin erau desfiguraţi după accident şi chiar şi celor care-i cunoşteau bine le-a fost greu să spună care este unul şi care este celălalt. Mai uşor le-a fost să-l identifice pe Cosmin după tricou.

Șoferul mașinii deţinea permis de conducere de puţin timp.

Sursa: www.graiulsalajului.ro

Un comentariu

  1. Hunter Răspunde

    Legendarul judet Sălaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.