Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Hoți prinși de polițiști după ce au furat mai multe bunuri

hoti satu marePoliţiştii au fost sesizaţi în data de 24 august, de către un sătmărean, despre faptul că la data de 21 august 2015, dintr-un apartament pe care îl deţine pe raza municipiului Satu Mare, i-au fost sustrase bunuri.

În urma cercetărilor efectuate  s-a stabilit că nora bărbatului ar fi luat din apartament mai multe corpuri de mobilier, cauzând un prejudiciu de 3500 lei.

De asemenea, în cursul zilei de luni, poliţiştii de investigaţii criminale careieni au identificat, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 16 august 2015, în timp ce se afla în incinta ştrandului din localitate, Ioan V., ar fi sustras un telefon mobil, de la Zsolt V., cauzând un prejudiciu de 1580 lei. Acesta a fost recuperat şi restituit păgubitului.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în prima situaţie şi furt calificat în cea de-a doua.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.