Ultima actualizare: ieri, 21:41

 

Locale

Incendiu la o societate din Satu Mare. Un oltean a furat banii și i-a dat foc

incendiu Moftinu Mic

UPDATE: Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea incendiului la societatea comercială din Satu Mare, este un oltean. Acesta a furat o cutie de metal ce conținea bani și a incendiat clădirea.

Redăm comunicatul IPJ:

Poliţiştii sătmăreni au identificat luni, 17 august, un oltean, în vârstă de 32 de ani, care, în cursul zilei de sâmbătă ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale, din municipiul Satu Mare, o cutie din metal ce conţinea bani. Furtul a fost urmat de incendierea clădirii. În incendiu au fost distruse piese de mobilier, computere, imprimante şi documente ale societăţii. Prejudiciul în acest caz fiind de aproximativ 200000 lei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:50, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu la o societate comercială din Satu Mare, unde ardeau elementele de mobilier, aparatura electronică şi documentele dintr-un birou, existând pericolul extinderii focarului la întreaga societate comercială.

Incendiul a fost cel mai probabil cauzat de aprinderea unor materiale combustibile (hârtie, carton), în contextul folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

S-au degradat : izolaţia pereţilor, două ferestre, două uşi şi instalaţia electrică din incinta biroului.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

4 comentarii

  1. Stramb Gheorghe Răspunde

    Dar ce discret a devenit in comunicate ISU Satu Mare!!!!Ne interesa de fapt varsta operatoarei!

  2. geo Răspunde

    si il cheama Dorel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.