Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Infractori prinși de polițiștii sătmăreni

infractoriPolițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Satu Mare l-au  identificat si prins pe minorul  P. T. de17 ani, din Oraș Livada, care în noaptea de18/19.05.2015 a încercat să fure bunuri dintr-un autoturism iar în noaptea de 09/10.07.2015 a furat o bicicletă, fapte rămase inițial cu A.N. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

De asemenea,  a fost identificat K. David de 29 ani, din loc. Dobra, ca fiind autorul furtului unui caine rasa Buldog francez din curtea unui imobilul situat în mun. Satu Mare, faptă rămasă inițial cu A.N.. Prejudiciul a fost recuperat.

Polițiștii Postului de Poliție Terebești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, în urma cercetărilor efectuate au identificat autorii infractiunii de ,,Tăiere fără drept de arbori,,.

Este vorba despre S. Leon, de 47 de ani, K. Ioan, de 54 de ani, ambii din Doba și B. Margareta, de 24 de ani, din Amați , care în data de 30.07 2015, în jurul orelor 22,30, au tăiat fără drept un număr de 11 arbori de esență stejar, din pădurea Ghilvaci, aparținând Ocolului Silvic Asociatia Salcamul Ciumesti, pe care le-au abandonat la fața locului, prejudiciul fiind în valoare de 1500 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin ridicarea materialului lemnos de la fața locului, cei în cauză fiind cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de – Tăiere fără drept de arbori din fondul forestier Național, faptă prevăzută și pedepsită de art.108 alin 1,lit.a din Legea Nr.46/2008.

În toate cauzele cercetările continuă cu autorii în stare de libertate.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliție Orașului Ardud l-au identificat, pe raza localitătii Madaras, pe S. Adrian, de 20 ani, din com. Maeriste, jud. Salaj, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea eliberat de  Judecatoriei Simleu Silvaniei, fiind condamnat la  2 ani închisoare pentru furt, dat in urmarire națioanală.   Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.