Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Manechinele Trust Models prezente la Heritage – Fashion & Music Festival Baia Mare

baia mare trust models (6)Prima ediție a Heritage – Fashion & Music Festival a avut loc zilele trecute în Baia Mare, evenimentul fiind organizat de Fundația Baia Mare 2021, cu sprijinul Municipiului Baia Mare. Publicul care s-a adunat în Piața Cetății a avut parte de câteva seri dedicate modei și muzicii de calitate. Manechinii agenției Trust Models din Satu Mare au fost prezenți și ei în ambele zile când publicul numeros a putut admira colecții semnate de designeri români renumiți. Amfitrionul evenimentului a fost criticul de moda Alin Gălătescu. 

Vineri, 7 august s-a prezentat colectia “Old and New Etnic Dreams”, cu piese vestimentare taranesti din perioada interbelica din colecția Iulia Gorneanu care au fost integrate cu ținute urbane create de designerul Simona Semen. Designerii au dorit sa imbine traditia si modernismul, introducand elemente din portul popular in moda urbana. 

Prezentarile care au avut loc sambata seara au inceput cu colectia lui Amalia Buie urmate fiind de Rozalia Bot. Amalia Buie a adus pe scena o colectie care contine doua laturi: o parte luminoasa cu rochii albe, diafane si o parte mai “intunecata”, rochii albe combinate cu elemente negre. Designerul bihorean, Rozalia Bot, a prezentat tinute cu motive traditionale si broderii cusute manual, colectie cu care a avut succes si la New York Fashion Week 2015.

Ultima prezentare de moda a fost probabil cea mai apreciata de public. Colectia lui Iulia Ghenea si Emilia Tudoran se bazeaza pe reamintirea traditiilor si obiceiurilor romanesti.  

Sursa foto: Mezok Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.