Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Mircea Govor propune sprijinirea echipelor de fotbal cu bani

sedinta Consiliul Judetean (2)Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, a propus la finalul şedinţei de astăzi sprijinirea echipelor de fotbal din judeţ şi a Asociaţiei Judeţene de Fotbal în vederea desfăşurării activităţilor.

Mircea Govor a arătat că echipele reprezintă comunităţile locale din judeţ şi trebuie sprijinite, el propunând colegilor săi ca la următoarea ședință să aloce câte 10.000 lei pentru fiecare din cele 55 de echipe.
Preşedintele Adrian Ştef a spus că în bugetul aprobat pe acest an a fost alocată suma de 700.000 lei la capitolul “Culte religioase”, din care mai sunt disponibili încă 580.000 lei.
De asemenea, Govor a mai propus alocarea unor bani cultelor religioase, care au fost sprijiniţi şi în anii anteriori.

În şedinţa de astăzi, consilierii judeţeni au aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea clădirii de hidroterapie în parcul balnear Beltiug, imobil care va avea o suprafaţă de 1.764 mp, va costa 8,199 milioane lei, adică 1,856 milioane euro, cu TVA inclus. Totodată, a mai fost adoptat studiul de fezabilitate al celulei nr. 2 de la groapa ecologică din Doba, care va costa 7,077 milioane lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.