Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Mopedist în stare gravă după ce a căzut într-un șanț

descărcare (2)Un bărbat în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital, în data de 23 august 2015, în stare gravă după ce s-a dezechilibrat de pe mopedul pe care-l conducea și a căzut într-un șanț. Bărbatul era băut și nu avea carnet de conducere.

În data de 23.08.2015, în jurul orelor 21.42 pe DJ 193 A, în afara localităţii Socond, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri sătmăreni deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că pe fondul conducerii imprudente a mopedului marca Aprilia, precum şi a consumului de alcool, P. Gheorghe de 45 ani, din  Solduba, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

P.Gheorghe a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat,totodată i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a  alcoolemiei.

De asemenea în urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că P.Gheorghe nu posedă  permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.