Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

O sătmăreancă s-a mutat cu tot cu mobilier pe stradă (FOTO& VIDEO)

femeie mutata pe str Odoreului (1)După o viaţă plină de probleme şi necazuri, o sătmăreancă a ajuns să se mute în stradă. Cu tot cu mobilier şi toate lucrurile pe care le are, sătmăreanca s-a instalat marţi după amiaza în faţa unei case de pe str. Odoreu. A dormit toată noaptea pe canapea sub cerul liber şi acum aşteaptă să vină cineva să o ajute.

Femeia, trecută de a două vârstă, povestește cu lacrimi în ochi că nu are cine să o ajute și nu știe ce să facă, probabil că va mai dormi câteva nopți în stradă. Confuză, nu știe exact de ce s-a mutat chiar în stradă, spune doar că i-a fost frică de romi în locuinţa de pe Horea pe care a primit-o de la Primărie. Romii i-ar fi furat banii şi ar fi ameninţat-o. A chemat o autoutilitară de transport care i-a cărat toată averea pe str. Odoreului. Ea spune ba că i-a promis cineva de pe Odoreului că o să-i dea un loc unde să locuiască, doar că mai durează câteva zile, ba că vrea să cumpere casa în faţa căreia şi-a pus mobilierul. Întrebată dacă are bani de casă,nu dă un răspuns clar, ea ştie doar că ar trebui să primească bani.

Locatarii de pe str. Odoreului o cunosc pe femeie, spun că are probleme psihice și a fost sprijinită de către Primărie, care i-a oferit o locuință pe str. Horea. Ea a mai locuit pe str. Odoreului, dar a rămas pe drumuri după ce, în urmă cu câțiva ani, fiica sa i-a vândut casa, după care a plecat. Vecinii spun că a făcut-o pe bani mărunţi.

Femeia refuză să vorbească despre fată, spune că are doar un băiat, bolnav cu epilepsie, dar care nu are nici bani s-o sune şi că ar munci pe bani puţini.

femeie mutata pe str Odoreului (5)

Dincolo de drama în care a ajuns femeia, neavând o persoană care s-o ajute, cu atât mai mult cu cât este bolnavă, nicio instituţie a statului nu a căutat-o de când stă în drum. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.