Ultima actualizare: azi, 10:28
DRM
Locale

O sătmăreancă s-a mutat cu tot cu mobilier pe stradă (FOTO& VIDEO)

femeie mutata pe str Odoreului (1)După o viaţă plină de probleme şi necazuri, o sătmăreancă a ajuns să se mute în stradă. Cu tot cu mobilier şi toate lucrurile pe care le are, sătmăreanca s-a instalat marţi după amiaza în faţa unei case de pe str. Odoreu. A dormit toată noaptea pe canapea sub cerul liber şi acum aşteaptă să vină cineva să o ajute.

Femeia, trecută de a două vârstă, povestește cu lacrimi în ochi că nu are cine să o ajute și nu știe ce să facă, probabil că va mai dormi câteva nopți în stradă. Confuză, nu știe exact de ce s-a mutat chiar în stradă, spune doar că i-a fost frică de romi în locuinţa de pe Horea pe care a primit-o de la Primărie. Romii i-ar fi furat banii şi ar fi ameninţat-o. A chemat o autoutilitară de transport care i-a cărat toată averea pe str. Odoreului. Ea spune ba că i-a promis cineva de pe Odoreului că o să-i dea un loc unde să locuiască, doar că mai durează câteva zile, ba că vrea să cumpere casa în faţa căreia şi-a pus mobilierul. Întrebată dacă are bani de casă,nu dă un răspuns clar, ea ştie doar că ar trebui să primească bani.

Locatarii de pe str. Odoreului o cunosc pe femeie, spun că are probleme psihice și a fost sprijinită de către Primărie, care i-a oferit o locuință pe str. Horea. Ea a mai locuit pe str. Odoreului, dar a rămas pe drumuri după ce, în urmă cu câțiva ani, fiica sa i-a vândut casa, după care a plecat. Vecinii spun că a făcut-o pe bani mărunţi.

Femeia refuză să vorbească despre fată, spune că are doar un băiat, bolnav cu epilepsie, dar care nu are nici bani s-o sune şi că ar munci pe bani puţini.

femeie mutata pe str Odoreului (5)

Dincolo de drama în care a ajuns femeia, neavând o persoană care s-o ajute, cu atât mai mult cu cât este bolnavă, nicio instituţie a statului nu a căutat-o de când stă în drum. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Persoane agresate la Valea Seacă şi Pişcolt

Marţi seara, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe raza localităţii  Valea Seacă,...

Închide