Ultima actualizare: ieri, 21:24
Sport

Olimpia Satu Mare a intrat în cantonament. Adrian Mărkuş nu este în lot

olimpia satu mare fc olt slatina (147)Băieţii lui Tiberiu Csik au intrat de astăzi în cantonament. Lotul este format din 23 de jucători, iar timp de 6 zile  se vor efectua antrenamente fizice şi tehnico-tactice, cu precădere pe stadionul Olimpia. Sunt programate şi două meciuri amicale în acestă perioadă: miercuri cu FCM Baia Mare şi vineri cu Unirea Valea lui Mihai. Ambele partide se vor desfăşura la Satu Mare, pe stadionul Olimpia.

Antrenorul Tiberiu Csik, împreună cu secundul său Lulu Dragomir, au la dispoziţie următorul lot: Şuta, Băican, Cherecheş – portari şi jucătorii de câmp D. Muntean, Ciul, Mureşan, Heil, Bălău, Mark Csik, Iuhas, Villand, Rus, Selagea, Cădar, Lukacs, Roatiş, Faur, Bîgiu, Bura, Sălăgeanu, Takacs Rareş (venit de la Universitatea Cluj) şi Şimon (revenit după împrumutul la ACS Poli Timişoara).

Din lot lipsesc juniorii Daniel Tillinger şi Denis Chivari, care sunt convocaţi la lotul naţional de juniori U19.

De asemenea, mai mult ca sigur de la echipă va pleca şi atacantul Adrian Mărkuş. Adus în iarnă la Satu Mare, Mărkuş nu a impresionat iar în prima parte a pregătirilor a fost mai mult accidentat.

O altă absenţă din lot este atacantul Adrian Mărkuş, iar veştile oficiale sunt că acesta nu doreşte să continue la Olimpia şi este în căutarea unui angajament în primele două ligi din România.

„Încă suntem în căutări pentru un fundaş stânga şi unu-doi atacanţi. Ne aşteaptă multă muncă în această perioadă. Sper să rezolvăm cât mai rapid transferurile, pentru a avea timp să integrăm jucătorii în lot”, a declarat antrenorul “galben-albaştriilor”, Tiberiu Csik.

La prima vedere, Olimpia porneşte la drum în pregătirea noului campionat cu un lot mult întinerit faţă de ediţia precedentă. Este păcat că o parte din liderii echipei secunde a clubului, juniori de mare perspectivă, nu au putut fi păstraţi sau şi-au căutat angajamente în altă parte. Mircea Donca a  fost admis la o facultate în Bucureşti şi dă probe la Concordia Chiajna. Paul Cristian se pregăteşte şi el de facultate şi este în căutarea unui angajament.

2 comentarii

  1. coco Răspunde

    Bine ca ti-ai bagat copilul in lot!Asta e un lucru important!Nici nu ms mir..ce oameni!

  2. Hunter Răspunde

    “De asemenea, mai mult ca sigur de la echipă va pleca şi atacantul Adrian Mărkuş. Adus în iarnă la Satu Mare, Mărkuş nu a impresionat iar în prima parte a pregătirilor a fost mai mult accidentat.

    O altă absenţă din lot este atacantul Adrian Mărkuş.”

    Se pare ca am avut doi jucatori cu acelasi nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Vlad Bujor rămâne în Liga 2. “Buji” a jucat deja pentru FC Clinceni

Atacantul de 26 de ani, Vlad Bujor, şi-a încheiat în această vară contractul cu Olimpia Satu Mare şi a stat...

Închide