Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Pensionarii sunt deranjaţi de “crescătoria de câini” şi “escadrilele de ciori” din Grădina Romei

Comitetul pentru varstnici, Prefectura Satu Mare (7)Pensionarii sătmăreni au ridicat în şedinţa de astăzi a Comitetului pentru Persoane Vârstnice problemele cauzate de ciorile din Grădina Romei, cerând totodată intervenţia autorităţilor la “crescătoria de câini” de lângă acest parc.

Numărul ciorilor a crescut iar foarte mult în Grădina Romei. Escadrile întregi de ciori patrulează în zonă, mai ales seara, şi îi bombardează la propriu pe bunicii şi părinţii care-şi plimbă nepoţii şi copii în acest parc. Trebuie să ne gândim serios ce facem acolo. Facem crescătorie de ciori sau facem parc pentru sătmăreni? Pentru că la cum stau lucrurile acum, hainele sătmărenilor sunt pictate de ciori“, a spus Mircea Blideran.

De asemenea, el a spus că persoanele care se plimbă prin parc sunt deranjate și de gălăgia şi mirosul de la “crescătoria de câini” din vecinătatea parcului.

Prefectul Eugeniu Avram le-a dat sarcină instituţiilor responsabile să se ocupe de aceste probleme iar în măsura în care este posibil să fie rezolvate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.