Ultima actualizare: azi, 20:47
DRM
Locale

Pompierul sătmărean Demian Marian, cel mai bun la Concursurile Servicilor Profesioniste

20150806_121434În perioada 06 – 07 august 2015, în municipiul Cluj Napoca şi Turda s-a desfăşurat Etapa a-III-a (Zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă Cluj-2015, concursuri la care au participat echipe din cinci judeţe, astfel:

–              I.S.U. “SOMEŞ” al judeţului Satu Mare;

–              I.S.U. “BISTRIŢA” al judeţului Bistriţa Năsăud;

–              I.S.U.”POROLISSUM ”  al judeţului Sălaj;

–              I.S.U.”AVRAM IANCU” al judeţului Cluj;

–              I.S.U.” GHEORGHE POP DE BĂSEŞTI” al judeţului Maramureş.

Lotul ISU Someș Satu Mare a fost compus din următoarele cadre:

– Cpt. Pintea Sebastian – conducător de lot; Plt. maj. Cardoş Gheorghe; Plt.maj.Huja Viorel; Plt. Mondoca Vasile; Plt.maj. Demian Marian; Plt. Copcea Stelian; Plt. Matyas Adrian; Plt.maj. Meszaros Paul; Sg. maj. Hajdu Cristopher; Sg.maj. Magda Ionuţ; Sg. maj. Toma Daniel .

Pompierii militari s-au întrecut la următoarele probe de concurs: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4×100 de metri, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

La finalul competiţiei în Clasamentul Individual Plt. maj. Demian Marian a obţinut Locul I la toate cele trei probe individuale ale concursului ( Scara de Fereastră , Pista cu obstacole pe 100 de metri şi la Proba cumulată-duel), calificându-se la faza Finală a Concursurilor care se va desfăşura la Timişoara în luna septembrie.

În clasamentul pe echipe, pompierii sătmăreni  au obţinut Locul al II-lea în la Proba „Scara de Fereastră”, Locul al II-lea la Proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, Locul al III-lea la Proba „Pista cu obstacole” pe 100 de metri, şi Locul al-III-lea la proba „Ştafeta 4 x100 de metri”, aceste rezultate clasându-i pe Locul II în Clasamentul General.

Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Someş” al Judeţului Satu Mare le sunt recunoscători tuturor participanţilor, adresându-le pe această cale felicitări atât pentru prestaţia avută, cât şi pentru spiritul de fairplay de care au dat dovadă. Nu în ultimul rând, dorim succes d-lui Plt.maj. Demian Marian care ne va reprezenta la faza Finală a Concursurilor de la Timişoara.20150806_104747

 

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Un comentariu

  1. stramb Răspunde

    Felicitari concurentului!Dar…5) Etapa a IV-a – finală, se organizează de către inspectoratul general pe baza aprobării ministrului administraţiei şi internelor, cu participarea primelor 9 loturi clasate, în ordinea crescătoare a sumei rezultatelor care se iau în calcul pentru clasamentul la cele patru probe. La etapa finală participă, din oficiu, lotul inspectoratului organizator şi cel al inspectoratului care a ocupat locul I la finala ediţiei precedente.
    Finala nu este una individuala ci de echipa!Cineva nu cunoaste regulamentul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Misiuni de weekend pentru jandarmii sătmăreni

Multitudinea de evenimente care vor avea loc la acest sfârşit de săptămână solicită prezenţa jandarmilor sătmăreni la datorie. Astfel, aceştia...

Închide