Ultima actualizare: azi, 22:59
Locale

Prinși de polițiști în timp ce păcăleau careienii cu tigăi ieftine

descărcare (5)Poliţiştii de ordine publică careieni au depistat în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Carei, autoturismul marca Alfa Romeo, în care se aflau 4 tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani.

 În urma activităţilor specifice întreprinse oamenii legii au stabilit că, tinerii erau din judeţele Dâmboviţa şi Buzău, iar sub pretextul că ar fi reprezentanţi ai unor firme diferite, ofereau cu titlu gratuit produse de diferite mărci, cum ar fi tigăi şi alte produse de acest gen, cu condiţia plăţii unei taxe de transport, în valoare de 150 lei.

Bunurile pe care aceştia le ofereau, au fost achiziţionate de la un magazin, în scopul revânzării.

Poliţiştii au ridicat bunurile în valoare de 1600 lei, în vederea confiscării, stabilind totodată, că acestea aparţineau lui Florin I., căruia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 500 lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Polițiștii le recomandă cetăţenilor să manifeste prudenţă maximă şi să nu se lase păcăliţi de diferite persoane, care îşi atribuie diferite calităţi şi oferă bunuri, în schimbul unor sume de bani.  De asemenea, să nu le permită  persoanelor necunoscute accesul în locuinţe, pentru a nu deveni victimele unor infracţiuni, întrucât nu au cum să prevadă adevăratele intenţii ale acestora.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.