Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Şi-a bătut fratele şi l-a trimis la cerşit în Petromul de la Petea

cersindLa data de 21.08.2015, între orele 11:00 – 14:00, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Dorolț au efectuat o acțiune în zona stației Petrom din loc. Petea, pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei. Cu această ocazie a fost depistat minorul B. S. de 13 ani, domiciliat în Petea, care apela la mila publicului din zonă. Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că acesta în repetate rânduri este lovit și constrâns de către fratele său C. B., având același domiciliu, care îi este și reprezentant legal, să practice cerșetoria, iar sumele de bani rezultate să le ducă acasă. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de constrângerea unui minor pentru cerșetorie și loviri sau alte violențe. Minorul a fost internat la centrul de minori ”Sfântul Andrei” din mun. Satu Mare. Totodată a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 200 lei la Legea 61/1991 pentru nesupravegherea minorului.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Un sătmărean a murit încercând să spele geamurile apartamentului

Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată sâmbătă prin apel 112, de către M. Ramona din Satu Mare, despre faptul...

Închide