Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Sute de sătmăreni la Untold. Avicii a adunat 60000 de oameni în Arena Cluj (Foto&Video)

untold (2)Aproape 60.000 de oameni au fost prezenți la Untold Festival, în ziua a doua fiind așteptat de mii de fani, tânărul DJ, remixer și producător muzical suedez Avicii.

Arena Cluj a început să se umple în jurul orei 21:30, iar la ora 22:00 lumea se simțea extraordinar de bine la trupa Subcarpați, care cu o energie debordantă a reușit să cucerească publicul. Subcarpați este o trupă pe care de altfel sătmărenii au avut ocazia să o vadă anul trecut la Plopstock.

Gazonul din Arena Cluj a fost invadat de oameni la urcarea pe scenă a duo-ul suedez Cazzette, ale cărui mixuri a făcut stadionul să vibreze.

Totuși, a doua zi de festival a fost dominată de Avicii care a electrizat arena cu mixurile sale, cu spectacolul de lumini, artificii, flăcări. Show-ul grandios a făcut ca 60.000 de oameni să fie în delir, iar piese ca “Wake Me Up”, “You Make Me”, “X You”, “Hey Brother” şi “Addicted to You” au înnebunit publicul, care dansa în voie.

Ultimul show al serii i-a aparţinut tot unui DJ suedez, AronChupa.

Atmosfera festivalului a fost una copleșitoare, în care tinerii s-au simțit extraordinar, iar organizarea a fost una exemplară, civilizată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.