Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Un interlop din Satu Mare, încarcerat în Penitenciar

images (7)Unul din cei mai temuți interlopi din Satu Mare, Bogdan Nicolae, a fost depista de către polițiștii sătmăreni miercuri, 26 august 2015, și încarcerat în Penitenciarul Satu Mare. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce și-a omorât propria soție.

În cursul zilei de miercuri, 26 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, au reuşit depistarea şi încarcerarea, unui bărbat, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Nicolae B. a fost condamnat la 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Persoana a fost încarcerată în Penitenciarul Satu Mare, unde îşi va ispăşi pedeapsa” se arată în comunicatul IPJ Satu Mare.

Inculpatul și-a omorât soția în noiembrie 2013 și a plecat de acasă. Femeia a fost găsită prăbușită pe treptele din fața casei în stare de inconștiență iar câteva ore mai târziu, aceasta a murit la spital.

Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 8 ani de închisoare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, pedeapsă fiind confirmată acum de Curtea de Apel Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.