Ultima actualizare: azi, 14:04
Locale

Ziua Porţilor Deschise la Ambulatoriul II. Diplome pentru sponsori (FOTO)

ziua portilor deschise spital (79)Spitalul Judeţean Satu Mare a organizat astăzi Ziua Porţilor Deschise la ambulatoriul reabilitat de pe str. Gheorghe Lazăr, oferind totodată şi diplome firmelor şi persoanelor care au sprijinit spitalul. Sătmărenii interesaţi au avut ocazia să vadă cabinetele medicilor.

În deschiderea oficială a evenimentului, oficialităţile prezente au ţinut să mulţumească medicilor şi asistenţilor sătmăreni pentru profesionalism dar şi pentru că au ales să rămână la Satu Mare şi să lucreze în condiţii nu dintre cele mai bune. De la preluarea spitalelor de către Consiliul Judeţean s-au făcut multe investiţii, astfel că multe secţii au fost modernizate.

În mod special azi, când e atât de discutat statutul de medic, vreau să mulţumesc celor 234 de medici care au ales să rămână la Satu Mare, să înfrunte şi greul şi lipsurile şi să-şi facă treaba, alături de peste o mie de asistente şi restul personalului“, a spus managerul spitalului, Marcela Papici.

Prefectul Eugeniu Avram a precizat că Guvernul Ponta a sprijinit sistemul sanitar sătmărean cum nu a făcut-o niciun guvern până acum.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a mulţumit guvernului, dar şi vicepreşedintelui Mircea Govor, care a fost “liantul”.

“Eu vreau să felicit în primul rând cadrele medicale, care au dat dovadă de devotament, şi-au înţeles misiunea şi a avut răbdare şi dăruire să lucreze. Am pornit UPU, Bolile infecţioase, ambulatoriul, secţiile din Spitalul Judeţean, vedem că se amenajează parcarea, vom schimba total intrarea la spital. Toate acestea sunt în două direcţii clare: către dumneavoastră, cadrele medicale, să aveţi condiţii de lucru potrivite, propice, să puteţi să-i trataţi pe sătmăreni, şi nu în ultimul rând sătmărenii, care au nevoie de ajutorul dvs., să aibă condiţii hoteliere potrivite optime la standarde europene. Cred că direcţia se vede foarte clar. Trebuie să aduc mulţumiri în primul rând Guvernului Ponta care ne-a sprijinit, am reuşit să plătim arierate, să cumpărăm aparatură medicală şi mai avem sprijin promis în continuare. Trebuie să mulţumesc d-lui vicepreşedinte Mircea Govor, a avut un raport esenţial în a putea să realizăm toate aceste lucruri, pentru liantul foarte bun între judeţ şi guvernul Ponta“, a spus Ştef.

Printre cei care au primit o diplomă de sponsor s-a numărat și familia Govor, aceasta sprijinind spitalul încă de dinainte ca Mircea Govor să ajungă în vreo funcție publică.

Cred că este în premieră când avem posibilitatea, toţi cetăţenii din judeţ să intrăm în fiecare  încăpere din acest ambulatoriu, în calitate de invitat. Sper din suflet când încheiem acest mandat, în 2016, să reuşim să inaugurăm şi celelate investiţii începute în Spitalul Judeţean, în special, intrarea care va fi ceva deosebită“, a spus Govor.

El a mulţumit medicilor care sunt la dispoziţia bolnavilor, le-a reamintit că primul ministrul Victor Ponta a mărit salariile medicilor cu 25%, dar le-a atras atenţia că trebuie să aibă mare grijă la modul în care tratează pacienţii.

10 comentarii

 1. Satmar Răspunde

  Eu cred ca Tonta nu prea face sponsorizari catre sanatate, mai degraba la BOR. Cseke si Csehi au modernizat clinicile din Satmar

 2. Argus Răspunde

  Îl văd pe Govor! Mă uit la el cu interes! Cei avizați știu ca sunt ultimele lui zile, săptămâni,maximum luni, în libertate!
  O duce la pârnaie și pe Rodica contabila penală a tuturor falimentelor lui Govorila, ca tot vrea sa-i schimbe locul de munca! DNA e aproape, iar Marius Iancu, foarte departe! Adică out!

  • marius Răspunde

   Firar tu sa fi ce informat esti! Invidios, rautacios, cei care sunt incapabili de ei insisi ajung sa barfeasca.

 3. Razvy Răspunde

  Tată nu mă lăsa fără contabilă Ridica! DNA e pe urmele voastre! Oare mai ai unde sa te ascunzi Micea Govor?

 4. satmarean Răspunde

  Portalsm, scrieti despre momente festive, dar niciun rand despre cei care mor, probabil, din culpa medicala, la Spitalul Judetean din Satu Mare.
  http://www.voceatransilvaniei.ro/drama-cutremuratoare-la-satu-mare-o-tanara-a-murit-la-spital-dupa-ce-a-nascut-familia-este-devastata/

 5. Stefaneala zice Răspunde

  Stefaneala Stefaneala nu ti a placut tata de capra cu laptele binefacator…… o sa….. si abia atunci o sa te coci si o sa strigi in gura mare ca ai fost un prost cu P mare :-)))))

 6. Stefaneala zice Răspunde

  AMR 10 luni, pana cand gasca lui stef impreuna cu Brighita isi vor face bagajele 🙂 , aste toate din cauza arogantului nesimtitului si nesatulului(necoptului si rahatului) de Stef !!!!

 7. marius Răspunde

  STEF SI GASCA LUI DE POSTACI SI FRUSTRATI, ATACA PE CINE NU TREBUIE. SA NU UITE CA ACESTEA SE VOR INTOARCE….

 8. Stefut Răspunde

  Da zece luni pana pleacă Gașca ,12 luni pana se Închide folda , TV-ul ,ziarul,radio-ul si cam 13 luni pana i-l părăsește si Brigita.si rămâne stefut in curu gol.
  Un păpușar care a intrat in politica pe spatele cumnatului
  Si iese pe Usa din dos.prostul nu ii prost destul dacă nu e si fudul

  • matroz Răspunde

   @stefut:pai mai boulenilor,dacă ajungeți la putere asta faceti:ÎNCHIDEȚI ZIARE,RADIOURI,TV,FIRME?Doamne,dar ce populat e Satmarul nostru cu aiuriți!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.