Ultima actualizare: azi, 20:25

Sport

12 medalii pentru karateka de CS Karate Do B.F.K.S. Carei

karate do careiSâmbătă, în municipiul Oradea, s-a desfășurat Cupa Prosper la Karate. La start s-au aliniat 150 sportivi proveniți din 10 cluburi, dintre care și Do B.F.K.S. din Carei care s-a întors cu 12 medalii.

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat cu 10 sportivi: Bartincki Attila, Medvei Edvin, Knecht Patrik, Maurer Alex, Tempfli Előd, Bartha Károly, Bartha Zsombor, Süveg Lénárd, Ferenczi Attila, Farkas Bence, însoțiți de Bartincki Lajos vicepreşedinte, Dărăban Gheorghe antrenor principal și Engber Ingrid.

Cele 12 medalii sunt meritul sportivilor și al antrenorilor. O medalii de aur, patru medalii de argint și șapte medalii de bronz.

Sportivii medaliați:

La Kata:

Ferenczi Attila loc 3 kata 6-8 ani

Süveg Lénárd loc 3 kata 6-8 ani

Farkas Bence loc 3 kata 6-8 ani

Knecht Patrik loc 3 kata 10-11 ani

Medvei Edvin loc 1 kata 12-13 ani

Medvei Edvin loc 2 kata 14-15 ani

Maurer Alex   loc 2 kata 16-17 ani

Maurer Alex   loc 3 kata U 21

Bartincki Attila loc 2 kata U 21

La Kumite:

Medvei Edvin loc 3 kumite 12-13 ani

Knecht Patrik loc 2 kumite 10-11 ani

Tempfli Előd loc 3 kumite 8-9 ani

Președintele clubului careian, dr. Fazekas György, dorește să felicite și pe această cale toți sportivii și antrenorii, Dărăban Gheorghe, Engber Ingrid, pentru rezultatele remarcabile, și îi îndeamnă pe toți cei care doresc să practice acest sport, să devină mult mai cumpătați, să învețe cum să-și mărească capacitatea de concentrare, să fie mai sănătoși, să vină la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, luni, miercuri și joi de la orele 18, în sala de sport a Școlii Generale numărul 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.