Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accident mortal la Gilău. O sătmăreancă a decedat

big_38d9ae4033eed8185c2dd6874c39c87eO tânără în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare, și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut în noaptea de luni spre marți, în localitatea Gilău, județul Cluj. Șoferul mașinii în care tânăra se afla, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Potrivit polițiștilor clujeni, un bărbat de 30 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, accidentul fiind soldat cu decesul pasagerei de 28 ani, din județul Satu Mare și rănirea gravă a conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit stiridecluj.ro, bărbatul este poliţist în judeţul Bihor, iar cei doi ar fi urmat să se căsătorească peste trei luni.

După accident, el a fost dus la Urgenţe, apoi a fost transferat la Institutul Inimii..

“Un bărbat de 30 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat”, arată oamenii legii. 

 Sursa: www.stiridecluj.ro

Un comentariu

  1. Supermanul Răspunde

    Articolul mai precis.

    Un barbat de 30 de ani gonea cu un BMW!!!! ca un nebun si se simtea prea smecher dar a pierdut controlul asupra BMW-ului si a omorat o sarafa fata de 28 de ani 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.