Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bianca Rus, în război cu Statul! Din cauza unei erori birocratice, vedeta a ajuns în tribunal

media_144112315726919900Sătmăreanca Bianca Rus a declarat război Administrației Domeniului Public, după ce s-a trezit că trebuie să plătească o sumă destul de mare de bani din cauza unei erori birocratice.

Cântăreața a dat în judecată ADP-ul pentru că această instituție a somat-o să plătească aproximativ 1.200 de lei, amenda la o mașină pe care a vândut-o cu mai multă vreme în urmă. Rodica, mama Biancăi, spune că atât fiica ei, cât și cumpărătorul automobilului au fost de bună credință și au parcurs toate etapele necesare tranzacției, însă aceasta nu ar fi fost înregistrată în bazele de date ale instituțiilor statului.

Vedeta a vandut o mașină cu mai mulți ani în urmă

”Fiica mea a vândut mașina cu mai multă vreme în urmă. A radiat-o de pe numele ei, iar noul proprietar a înregistrat-o pe al lui. Însă la un moment dat am primit acasă o amendă de vreo 250 de lei pentru că mașina ar fi fost găsită parcată într-un loc nepermis. Cu timpul au fost adaugate dobanzi și penalități, iar suma a ajuns la 1.200 de lei. Am dat în judecată ADP-ul pentru că nu fiica mea trebuie să plătească această sumă”, a declarat Rodica Rus pentru WOWbiz.ro.

Bianca și-a mandatat mama să o reprezinte în acest proces, pe care l-a și câștigat, însă statul român a făcut apel la decizia judecătorilor de la Satu Mare. „Așa e în România, mori cu dreptatea în mână”, a încheiat mama Biancăi.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Satu Mare, urmând a fi judecat începând cu 11 septembrie.

Sursa: www.wowbiz.ro

Un comentariu

  1. unu Răspunde

    fratilor sunteti mai rai decat un ziar can can deja nici numai imi vine sa deschid acest portal cu niste titluri au facut sex in park-domnisoara in stil xxx cu o poza furata de nu stiu unde?/ voi nu aveti as aun pic de rusine domnilor d ela portal-si cine e curios de bianca rus??/ cu asa titluri nu o s ava citesca nicimeni o sa ajungeti cum a fost jdd sau ce ziar fantoma a fost si aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.