Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Bucătărie de vară din Doba devastată de incendiu

Incendiu tigaieÎn cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:52, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea concomitentă a două incendii, unul la o casă din localitatea Doba iar altul de vegetaţie uscată, din localitatea Păuleşti.

La primul incendiu, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria de vară, existând pericolul extinderii acestora la întreaga casă de locuit.
Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de aprinderea unui aparat de gătit cu ulei situat în această încăpere şi care a fost lăsat nesupravegheat.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse, atât construcţia din lemn a acoperişului, cât şi mobilierul încăperii şi alte bunuri electronice din bucătărie.
La incendiul din localitatea Păuleşti au fost afectaţi de pârjolul focului, aproximativ 60 de ari de vegetaţie uscată. Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Păuleşti, au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, oprind de urgenţă extinderea acestuia la proprietăţile învecinate.
Din fericire, nu au existat persoane rănite în niciuna din situaţiile menţionate mai sus.
Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.