Ultima actualizare: azi, 19:25
Locale

Direcția Vămilor se laudă că a confiscat peste 100 de lambriuri

vama-halmeuInspectorii de la Biroul Vamal al Frontierei Halmeu au confiscat în data de 21 septembrie, 138 de  lambriuri.

În data de 21.09.2015, orele 00:30, s-a prezentat la intrarea în ţară automarfarul marca Volvo înmatriculat în România. În urma efectuării controlului vamal, pe baza analizei de risc, lucrătorii vamali aflați în exercitarea atribuţiilor prevăzute de lege, au descoperit în compartimentul de marfă al automarfarului cantitatea de 138 bucăţi lambriu de brad de dimensiunea (lungime 260 cm, lăţime 95 mm, grosime 16 mm ).

Menţionăm că întreaga cantitate de lambriuri a fost reţinută în vederea confiscării aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 653, alin.1, lit. a din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României aprobat prin H.G. 707/2006 (cu modificările și completările ulterioare).

Sursa: Direcţia Generală a Vămilor Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PSD Satu Mare îl susţine necondiţionat pe Liviu Dragnea la şefia partidului

Filiala Județeană a PSD Satu Mare îl susține pe Liviu Dragnea la funcția de președinte al partidului, la conferinţa internă...

Închide