Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Doi motocicliști accidentați grav

motociclist accidentatDouă accidente grave de circulație au avut loc ieri, 23 septembrie, în care doi motocicliști au fost răniți grav.

Primul accident de circulație a avut loc în localitatea Carei, când în jurul orelor  22:06, V. Szuszana, de 36 ani, din Dindești, conducând autoturismul marca Fiat Punto, pe str. Calea Mihai Viteazu din Carei, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un motociclu condus regulamentar pe drum prioritar un tânăr de 23 ani, din Căpleni. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot ieri, în jurul orelor 11:50, pe b-dul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident rutier.

În fapt, H. Gyorgy, de 44 ani, din Satu Mare, conducând motociclu marca Honda, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra motociclului, intrând in coliziune cu un stâlp de pe partea dreapta a direcției de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.