Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Doi suporteri de la UTA Arad, amendați la Satu Mare. I-au ameninţat pe jandarmi

Galben-albastrii au parasit terenul cu privirea in pamantÎn urma desfășurării meciului dintre C.S.F.C. OLIMPIA Satu Mare și  ACS UTA -”Bătrâna Doamnă”, din data de 19 septembrie 2015, competiție disputată pe stadionul Olimpia din municipiul Satu Mare la ora 12.00, jandarmii au amendat doi suporteri ai echipei oaspete.

Ca urmare a nerespectării prevederilor legale în vigoare,  jandarmii au  fost nevoiți să sancționeze contravențional doi bărbați ai galeriei oaspete,  aplicând  două amenzi, dintre care, o amendă în valoare de 350 lei și una în valoare de 250 lei, în temeiul art 20 lit. o din Legea 4 din 2008 actualizată privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Cei doi bărbați au fost sancționați, deoarece aflându-se în incinta stadionului la meciul mai sus menționat,  au amenințat forțele de ordine. Totodată, celor doi li s-a aplicat măsura complementară de interzicere a aceesului la competițiile și jocurile sportive de acest gen pe o perioadă  de  câte 6 luni fiecare.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.