Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Gașca Zurli revine la Satu Mare

Zurli-poster-Pupicul-de-noapte-bunaGașca Zurli, cea mai iubită și adorată companie de evenimente pentru copii, revine la Satu Mare cu un nou spectacol ”Vreau un pupic de noapte bună”. Eroii trupei Zurli vor poposi în Satu Mare pe 11 octombrie, spectacolul fiind programat de la ora 11:00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

”Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoală-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața debutează ziua și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul “Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se. 

Biletele se găsesc la:

Agenția Teatrală din strada Horea nr.6 de luni până vineri între orele 10:00-17:00 și sâmbătă între orele 10:00-13:00, detalii la tel: 0261.712.106

Casieria Casei de Cultură a Sindicatelor de luni până vineri între orele 09:00-16:00, detalii la tel: 0261.714.997

Preț bilet: 25 Ron – cat. III, 35 Ron – cat.II, 40 Ron – cat.I

*Dacă un adult ține un copil în brațe, plătește un singur bilet.

*Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

Spectacolul face parte din TURNEUL GAȘCA ZURLI: VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ! TOAMNA SE NUMĂRĂ PRIETENII ZURLI, care a început pe 11 septembrie și se va încheia pe 24 noiembrie. 

Sursa: zurli.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Fondurilor Europene vine să semneze contractul de modernizare a aeroportului

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, vine vineri , 2 octombrie la Satu Mare pentru a semna contractul de finanțare pentru...

Închide