Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Mastertrainerul internațional Janni Giannikkakis a îmbunătățit tehnica instructorilor de bodyART din România

Janni Giannikakis, PrimaGYM (8)Inițiatorii școlii de bodyART în România, sătmărencele Simona Nistea și Ilona Ilyes, aduc de fiecare dată noutăți, pragul țării noastre fiind trecut de personalități mondiale ale ineditului concept, de această dată fiind rândul grecului Janni Giannikkakis, mastertrainer internațional bodyART. Experiența anilor în a educa, i-a conferit grecului avantajul de a preda antrenamente funcționale și de a avea mereu o atitudine pozitivă, devenind astfel un profesionist desăvârșit.  

Janni Giannikkakis face parte din echipa internațională bodyART și de această dată, la Cluj Napoca, în acest week-end, a susținut două module pentru instructorii români, ”Myofascilas and Trigger Points”, conceptul bodyART atingând astfel un nou subiect de actualitate. ”Fascia” sunt părți de țesut conectiv, care interconectează întregul corp ca o rețea și care acoperă mușchii și organele. Orice schimbare determinată de mișcare, activare musculară sau chiar prin intermediul gândurilor poate influența starea de tensiune a fasciei în mod pozitiv sau negativ. Acest nou modul, introdus în Update-ul din 2014 s-a adresat tuturor instructorilor de bodyART care vor să lucreze și să predea la un nivel și mai profesional decât până acum.

După ce lucrezi cu un astfel de om, care este un desăvârșit profesionist, te face să vrei să cunoști și mai mult, te face să vrei să participi la mai multe cursuri, în concluzie te învață să nu te limitezi. Aceste cursuri te ajută pe tine ca antrenor ca prin indicații mai precise să faci mai mult bine celui prezent la oră. Astfel, îl aduci, atât în exercițiile dinamice cât și în posturile susținute, într-o execuție și poziție mai corectă. Adică îl însănătoșești trup, minte și suflet”, a declarat Simona Nistea de la PrimaGYM Satu Mare, inițiatoare a școlii de bodyART din România.

Janni Giannikakis, PrimaGYM (4)

Școala de bodyART din România a demarat deja un turneu național intitulat ”Yin-Yang în România”, iar în 11 septembrie la Transylvania College din Cluj Napoca a avut loc ”bodyART Autumn”, membrii școlii împreună cu Janni Giannikkakis susținând mai multe ore demonstrative la care sălile de sport au fost neîncăpătoare.

Putem spune că sătmărenii au parte de mastertraineri mai performanți, cu o tehnică și mai îmbunătățită, orele de bodyART susținute la PrimaGYM fiind și mai complexe.

Următorul eveniment ”bodyART WINTER”, se va desfășura la Satu Mare în luna noiembrie, urmând să revenim cu noi informații despre minunatul concept bodyART în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.