Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Out of Office, la prima ediţie. Probe haioase şi distracţie pe cinste (FOTO)

out of office ardud (32)Prima ediţie a teambuildingului bazat pe distracţie Out of Office a avut loc sâmbătă în Ardud, echipele participante întrecându-se în diferite competiţii. Atmosfera a fost foarte relaxată, angajaţii mai multor firme distrându-se de minune la probele surpriză pregătite de organizatori, precum cea a aruncatului laptopului.

Competiţia între echipe a cuprins mai multe probe: parcurgerea unui traseu cu bicicleta, a unui traseu de alergare de 2 km, împinsul scaunului de birou printre jaloane cu un coleg, împinsul unui butoi. De departe, cea mai amuzantă probă a fost cea a aruncatului laptopului. Glumele s-au ţinut lanţ iar participanţii s-au simţit foarte bine.

După cronomentrarea tuturor probelor, locul I a fost ocupat de echipa Anvis 2, locul al II-lea de echipa Autonet Import iar locul al III-lea de echipa Gotec.

Evenimentul Out of Office este nou concept este lansat la Satu Mare de către Asociaţia Consult Scolari în colaborare cu divizia de degustare a vinului Wine in business. Unul dintre organizatori, Gabriel Breban, e explicat că evenimentul se dorește a fi unul de tradiție, în care să se promoveze valorile și cultura locală. Evenimentul este gândit ca și şi un team building, ce se axează pe promovarea mişcării în aer liber, având ca scop dusarea echipelor participante.

După probele fizice a urmat o binemeritată relaxare în curtea cetăţii din Ardud, unde s-a servit mâncare şi a avut loc o degustare de vinuri.

Seara s-a încheiat cu un concert al trupei Essntial Notes după care a urmat Koszika & The HotShots din Târgu Mureş, câştigătorii din acest an ai Festivalului Muzicii de Stradă, Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.