Ultima actualizare: azi, 21:59

Sport

Olimpia dă piept cu “Bătrâna Doamnă”. Arădenii nu pot conta pe unul din cei mai importanți jucători

Sorin Stratila va rata partida de sambata din cauza unei accidentariEtapa a IV-a Ligii 2 propune un duel interesant pe stadionul Olimpia din Satu Mare, în care se vor întâlni doi foști componenți ai echipei Steaua București din anii 90. Tiberiu Csik și Roland Nagy se vor revedea sâmbătă la Satu Mare, din postura de antrenori. UTA și Olimpia revin după rezultate slabe în ultima etapă și promit o partidă în care ambele echipe vor încerca cu orice preț să obțină cele 3 puncte.

Olimpia pare favorită deoarece joacă acasă, iar de când a revenit în al doilea eșalon fotbalistic din România, UTA nu a câștigat niciun punct în fața trupei lui Csik. Tehnicianul arădenilor, Roland Nagy, a avut doar cuvinte de laudă la adresa Olimpiei, înaintea partidei de sâmbătă.

Ca la fiecare joc important, mergem cu gândul de a câștiga și de a veni cu cele trei puncte. Au început cu un rezultat surprinzător la Reșița, cu scor la care nu se aștepta nimeni, 0-5. Au întors meciul cu FC Bihor după ce au fost conduși 1-0, apoi au fost învinși la Chindia cu 2-0. Au echilibru, dar au și ei, ca fiecare echipă, părțile lor slabe. Lumea va veni la stadion, din informațiile noastre, e pozitiv când o echipă gen UTA se prezintă la Satu Mare”, a declarant Roland Nagy pentru sportarad.ro.

Acesta a făcut și portretul echipei de pe Someș.

Întâlnim o echipă cu continuitate pe banca tehnică. Antrenorul e un băiat modest, serios, sunt sigur că a transmis echipei calitățile sale. Am fost coleg cu Tibi la Steaua, știu ce fel de om este, le transmite mereu băieților lui o agresivitate pozitivă. Olimpia a fost întotdeauna o echipă arțăgoasă, informațiile despre ei nu ne lipsesc. Dar avem și noi atuurile noastre, sperăm să câștigăm!”, a mai declarat Roland Naghy.

Avantajul Olimpiei este dublat și de faptul că arădenii vin la Satu Mare fără unul din cei mai importanți jucători, Sorin Strătilă. Mijlocașul, care anul trecut evolua pentru Concordia Chiajna în Liga 1 după ce înainte petrecuse 3 sezoane la Dinamo, acuză o contratură musculară și 99% nu va evolua sâmbătă. O altă absență este și fundașul Alin Gligor, jucător care are un program special de recuperare după accindetarea suferită acum mai bine de o lună de zile în Austria.

Pentru a obține cele 3 puncte puse în joc, Olimpia va trebui să gestioneze foarte bine faza defensivă, deoarece atacul “Bătrânei Doamne”, cum este alintată formația din Arad, este format din 2 fotbaliști cu experiență în Liga 1, Marius Curtuiuș și Szabolcs Szekely.

La UTA evoluează și doi foști jucători ai Olimpiei, ambii portari. Iulian Trip-Anca este titular în poarta echipei lui Nagy, iar Bogdan Miron este rezerva lui. Sezonul trecut, Anca a apărat buturile echipei sătmărene în 24 de partide. Există o posibilitate ca Anca să fie lăsat pe bancă, deoarece în ultima partidă UTA a pierdut două puncte pe mâna lui. UTA conducea pe CS Mioveni cu 2-1, dar tânărul portar a scăpat inexplicabil mingea din mână în minutul 82, iar argeșenii au egalat.

PortalSM va relata live toate fazele importante din timpul partidei de sâmbătă de la ora 11:00, în format LIVE-TEXT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.