Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Părinții sătmăreni vor participa la una din cele mai îndrăgite conferințe de parenting din țară

Facebook cover Conectarea parinte-copil rasul si lacrimile  copilarieiOtilia Mantelers, expert în parenting, susține pe 12 septembrie, în Satu Mare, conferința ”Conectarea părinte – copil, râsul și lacrimile copilăriei”.  Sătmărenii au acum oportunitatea de a descoperi cum să comunice autentic cu cei mici, prin joc, și cum să gestioneze ușor crizele de tantrum ale acestora.

Otilia Matelers este instructor “Parenting by Connection”, trainer de Playful Parenting şi specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0-10 ani.

Conferința, organizată de  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, cuprinde două părți: prima despre joc și beneficiile conectării cu copilul, iar a doua despre un subiect care crează neplăceri multor părinți, și anume crizele de furie ale celor mici.  “Vin la voi, sătmăreni, cum mult drag, să vă povestesc despre cum să vă jucați cu copiii voștri, astfel încât să vă bucurați din plin de tot ceea ce au ei de oferit! Vă voi arăta cum să petreceți cu ei un timp care să îi hrănească mental și emoțional și cum să le ascultați emoțiile dificile”, spune Otilia Mantelers.

Interacțiunea cu, copii face apel la multe cunoștințe și abilități. Fiecare dintre noi învățăm să relaționăm cu cei mici de la cei din jurul nostru, de la părinții noștrii, din informațiile pe care le auzim sau le citim. Însă, uneori aceste canale de informare, nu sunt suficiente pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale celor mici și astfel ajungem de multe ori în ipostaza în care nu știm cum să reacționăm la comportamentele copiilor noștri.

“Prin acest gen de evenimente, organizați noastră oferă practic sprijin tuturor persoanelor dornice să afle mai multe informații despre sănătatea și starea de bine a copiilor. La finalul conferinței, participanții vor deține un set complet de instrumente utile în creșterea și educarea copilului”, desclară Gaspar Gyorgy, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Evenimentul, la care sunt așteptați peste 50 de participanți, va începe la ora 10:00, la Hotel Cardinal, str. Eroii Revoluției, nr.5.

Otilia Mantelers și Gaspar Gyorgy sunt curatorii conferințelor internaționale susținute în România de specialiști renumiți la nivel mondial: Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, dr. Daniel Siegel și Michael Thompson. Până acum, peste 2.500 de părinți români și peste 1.000 de experți au beneficiat, prin participări la conferințe și cursuri de parenting, de expertiza celor doi.

“Otilia Mantelers este considerată una dintre cele mai apreciate experte naționale în parenting și sănătate relațională. Specializată în tehnici de lucru focusate pe joc și conectare emoțională, Otilia a reșit să readucă echilibrul în multe familii din România, iar conferințele sale au devenit o sursă de inspirație pentru numeroși specialiști în educație, psihologie și psihoterapie. Soție și mamă implicată, reușește să îmbine într-o manieră excelentă echilibrul dintre viața de familie și cariera profesională, iar cei trei copii îi sunt o sursă inepuizabilă de creativitate și reinventare personală”, spune Gaspar Gyorgy despre Otilia Mantelers.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.