Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Sătmăreanca decedată la Gilău era creatoare de modă. Mesaje cutremurătoare

lavinia bososchiSatmareanca decedata in accidentul petrecut la Gilau era creatoare de moda. Soferul masinii era chiar logodnicul ei, un politist de la Rutiera din Oradea.

George Mihet, politist la Biroul Politiei Rutiere din Oradea se afla, miercuri, la volanul unui BMW. Conducea cu viteza iar in clipa fatidica masina a scapat de sub controlul lui. S-a izbit violent de un cap de pod, iar apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe marginea drumului. 

Impactul a fost devastator! Prietena politistului, Lavinia, a murit pe loc. Se afla pe scaunul din dreapta soferului. Si George Mihet este acum in stare grava, in spital. A fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj. 

Cei doi urmau sa se casatoreasca peste cateva saptamani. 

Lavinia Bososchi, in varsta de 28 de ani, era din Satu Mare. Era creatoare de moda, cunoscuta in zona.

Mesajele induiosatoare curg pe pagina de facebook a Laviniei. 

„Oricum moartea e cea care alege iar George ar fi schimbat cu ea, si el se lupta pentru viata lui … e o tragedie si regret imens, condoleante familiei si dormi in pace suflet frumos, plecat mult prea devreme dintre noi, iar lui Geo putere sa treaca peste tot ceea ce va urma si forta sa lupte pentru viata”, a scris unul din prietenii celor doi pe pagina de Facebook a Laviniei.

„Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti!!”, a scris alcineva, care a mai adaugat un mesaj:

„Poate ca n-am stiut intodeauna unde voi ajunge, dar am stiut de ce plec. Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi gasi in drumul meu, dar am stiut ce caut. Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi primi de la oameni, dar am stiut mereu ce am nevoie si ce merit!”.

Sursa: reporterul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Rata de absorbție pe POR este de doar 55% pe Satu Mare. 9 proiecte în pericol

Prioritățile de investiții prin Programul Operațional Regional 2014-2020 au fost prezentate sătmărenilor, astăzi, la hotel Melody, în prezența președintelui Consiliului...

Închide