Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Șoferi beți și fără permis prinși de polițiștii rutieri

alcool la volanPolițiștii Secției 8 Gherța Mică au oprit în data de 16.09.2015, în jurul orelor 12,00, pentru control, în localitatea Tarna Mare, pe S. Petru de 36 ani, din localitate, care conducea mopedul marca Honda . În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal.    

Tot în data de 16 septembrie, a fost depistat în trafic de către polițiștii negreșteni, B. Vasile de 55 ani din Bixad nr.213/A, care conducea pe str.principală din localitatea Trip autoturismul marca Ford, în timp ce se afla sub influiența bauturilor alcoolice. Susnumitul a fost testat cu aparatul alcooltest acesta a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș unde i s-au recoltat doua probe biologice.

 De asemenea, Z. MARIUS de 39 ani, domiciliat în Valea lui Mihai, Jud. Bihor, a fost depistat conducând, pe DN19 în localitatea Petrești, autoturismul marca VW, în timp ce avea o concentrație acoolică de 0,66 Mg/l.

Bărbatul a fost condus la Spitalul mun. Carei unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui venicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

 Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.