Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Strat nou de asfalt între Turţ şi Batarci

modernizare drum turt batarci 2Astăzi au început lucrările de întreținere curentă şi periodică pe drumul județean 109H Turţ – Batarci, care are o lungime de 7 km și o lățime de 5 m. Pe această porțiune de drum se vor realiza următoarele categorii de lucrări: lucrări de aducere la profil a acostamentelor prin tăiere mecanizată, lucrări de tratare a burduşirilor, lucrări de asternere covor bituminos BA16 în grosime de 4 cm cu aşternere prealabilă a unui strat de egalizare BAD25 în grosime variabilă de 5 cm şi a unui strat geocompozit antifisură, lucrări de completare cu balast a acostamentelor.

Valoarea lucrărilor de întrținere fiind de: 3.885.100,92 lei cu TVA.

La startul lucrărilor au luat parte și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor, aceștia declarând că în perioada imediat următoare vor mai fi modernizate și alete tronsoane de drum din județ.

Sursa: Consiliul Judeţean

modernizare drum turt batarci

3 comentarii

  1. HAIHUI Răspunde

    Inca un lucru bine facut de catre conducerea Consiliului Judetean !!! Datorita prezentei inopinate a reporterilor independenti si profesionisti, pe care ii cara domnul pres si vicepres cu masinile peste tot pe unde merg ca sa ia poze si interviuri inedite si total imprevizibile, aceste marete momente au fost surprinse pentru posteritate. Cei care nu le-ati prins va mai dam o sansa in 1-2 ani cind acest drum se va crapa din nou asa cum se intimpla cu majoritatea drumurilor asfaltate din vorbe de aceste doua specimene. Rog insistent pe orcine care are suflet si care nu vrea sa mai vada bani aruncati aiurea fara garantie(bani din taxele noastre), si care s-a saturat sa auda dimineata la radio ce echipa tinara si dinamica are judetul nostru, sa posteze adresa unei institutii(DNA, ANAF,etc.)care nu doarme din SM, la care se pot reclama lucrurile de calitate facute sub conducerea celor doi. E pacat ca se fura, e pacat ca furam viitorul copiilor nostri !!!

    • mihai Răspunde

      Papagal de doi lei. Te pune si pe tine mamicutasa comentezi aiurea? ce te deranjeaza, mai martafoi, ca se face ceva in judetul acesta? Daca se fac drumurile e problema ca se fac, daca nu se fac e mare scandal ca nu se fac, fugi drac de scarba si nu mai posta la comanda pe bani de tigari! Ordinarule!

  2. Raul Babtan Răspunde

    Ce noroc pe judetul asta ca exista Tehnic Asist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.