Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Tineri puși pe furat

hoti satu marePolițiștii din cadrul Politiei Orașului Ardud s-au sesizat din oficiu în data de 21 septembrie 2015,  despre faptul că în data de 20.09.2015, în jurul  orelor  21.00 un minor în vârstă de 17 ani din  Ardud, a pătruns prin escaladarea unei ferestre deschise în locuința numitului G. Stefan din aceeași  localitate, de unde a sustras un aparat C.D. player auto marca Sony în valoare de 200 de lei.

Tânărul hoț a fost prins de polițiști înainte ca partea vătămată să sesizeze dispariția bunului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii Secției de Politie nr. 9 Negresti Oas,  l-au fost identificat și prins pe L. Ioan, de 20 ani, Cavnic, jud. Maramureș, ca fiind autorul furtului comis în luna august 2014.

În fapt, L. IOAN, a pătruns într-o locuință, a cărei proprietari nu se aflau în țară, situată în comuna Bixad de unde a sustras bijuterii din aur în valoare de 3.500 Euro. Față de autor a fost luată măsura reținerii pentru de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetulului  de pe Lângă Judecătoria Negrești Oaș, pentru luarea măsurilor ce se impun.

De asemenea, polițiștii Postului de poliție Vama au identificat autorii furtului comis în noaptea de 20/21 septembrie 2015, din două societăți comerciale situate pe raza localității Vama.

Este vorba despre doi minori în vârstă de 15 și 17 ani din Vama și Valea Vinului, care, prin forțarea unui geam respectiv a unui lacăt, au pătruns în cele două magazine de unde au furat țigări, băuturi alcoolice și dulciuri în valoare totală de 5.500 lei. Prejudicial cauzat a fost recuperat în proportie de 70%.

Cercetările continuă cu cei doi în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.